12 Mayıs 2017 Cuma

GALATASARAYLI AĞABEYLERİME SESLENİYORUM...

Artık biz de büyüdük... Bizi, size körü körüne inanan yönlendirebileceğiniz küçük çocuklar olarak görmekten vazgeçin. Bugüne kadar neler yaptığınızı, neler dediğinizi son derece iyi biliyoruz, zihinlerimiz sizden daha dinç bu yüzden her aksiyonunuzu son derece net hatırlıyoruz.

Sizinle fikir ayrılığına düşmüş olabiliriz ama size hala saygımız var. Eğer bu saygıyı korumak istiyorsanız, bizlere örnek olmaktan sıkılmadıysanız lütfen siz de biraz bize kulak verin.

Biz hiçbir manevi tatmin veya popülarite peşinde değiliz lütfen siz de olmayınız. Bize siz öğrettiniz, önemli olan insanın karakteri, duruşu ve hayat görüşüdür.

Biz özellikle bu zor günlerde sizlerin duruşlarınızı çok dikkatle takip ediyoruz, acaba bize öğrettiğiniz gibi tüm bu olumsuzluklara karşı kendinizden ödün vermeden dimdik durabilecek misiniz diye çok merak ediyoruz. Eğer bu günlerde politik davranıp rüzgara göre pozisyon alırsanız lütfen bir daha sizlere saygı göstermemizi beklemeyiniz.

Biz yuvamızı yani Galatasarayımızı hep etik değerleri olan bir demokrasi beşiği olarak gördük. Kendimize güvenimiz tam, doğru yolda olduğumuzu biliyoruz ve demokratik haklarımızı kullanıyoruz. Artık rakiplerimizin bizimle statükocu, çıkarcı, kafatasçı, liseci, saray yalakası diye alay etmelerinden bıktık. Layık olduğumuz gibi etik değerlerimizle ve şampiyonluklarımızla anıldığımız günlere dönmeyi ve daha büyük başarılara imza atmayı hedefliyoruz.

Hayat çok kısa hepimizin bedeni bir gün sarı kırmızılı bayrağa sarılacak. Yüce Tanrı'dan; bizim sizleri, küçüklerimiz ise bizleri gururla anacakları; nice şanlı yüzlerce yıl boyunca bayrağımızın dalgalanacağı bir gelecek diliyorum.

Sizden tek bir istirhamım var lütfen basının karşısına çıkıp veya divanda söz alıp bizleri ve demokratik haklarımızı kullanmamızı eleştirmeyiniz. Bu devrim dalga dalga büyüyecek ve önünde durmak isteyenler sel sularına kapılıp gidecek. Bizler sizleri çok seviyor ve sayıyoruz, sizin boğulmanızı asla istemiyoruz. O yüzden lütfen yolumuzun önünde durmaktan vazgeçip kenara çekiliniz.

Biz kim miyiz? Bir avuç Galatasaray aşığıyız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder